Merel wil afvallen, Dylan en Brandon willen haar steunen en hebben een plan

Merel wil afvallen, Dylan en Brandon willen haar steunen en hebben een plan

Brandon en Dylan staan samen op de werkplaats en zijn bezig met houtbewerking. Wat de twee vandaag heel bijzonder vonden is dat Merel een doel heeft vastgesteld aan de hand van wat Jessie heeft gezegd. Merel wil namelijk afvallen. En niet zomaar even afvallen, maar het liefst 10 kilo geeft ze aan. Wanneer de twee mannen het over Merel hebben, zijn ze vooral heel positief. Ik heb het met Merel erover gehad zegt Brandon tegen Dylan. Merel kennende. Ze is echt een harde. Als ze het echt wil voegt Brandon eraan toe. Dylan knikt. Hij is het eens met wat Brandon zegt. Het begint met water. 80 procent is voeding en 20 procent is sport. Misschien moeten we als groep zijnde Merel helpen? stelt Brandon daarna voor. Ja, tof antwoordt Dylan direct.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *