Jens en Franny weten niet wat er gebeurt, waarom is Mylène zo boos?

Jens en Franny weten niet wat er gebeurt, waarom is Mylène zo boos?

Mylène en Franny zijn aan het straten als Jessie komt vragen over handschoenen. Hij heeft toch geen handschoenen vraagt Mylène geïrriteerd. Dat klopt volgens Franny. Er is niets van hem bij benadrukt ze tegen haar mede bewoners. De twee dames gaan verder met straten. Nog wat later komt Jens aanlopen met een kruiwagen vol stenen. Hij kiept de stenen op een hoop, precies waar Mylène aan het straten is. Ze lijkt niet blij te zijn met de actie en zegt gefrustreerd tegen Jens dat het niet handig is. Franny probeert de boel te sussen en laat weten dat ze nog makkelijk verder kunnen straten, ondanks de grote hoop met stenen. Niet veel later begint Mylène de gebrachte stenen aan de kant te gooien. Ik ben er klaar mee zegt ze en loopt boos weg. Franny blijft in verwarring achter en weet niet wat er aan de hand is. Jens komt naar Franny toe. Ik weet het niet zo goed zegt hij. Ik weet niet zo goed wat ik moet doen als ze boos is voegt hij eraan toe. Franny loopt daarom naar Mylène toe. Laat me maar even zegt Mylène tegen haar. Franny loopt terug naar Jens en de twee praten verder over het voorval. Franny denkt dat het beter is als Mylène haar frustraties uitspreekt. Zal ze dat vandaag nog doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *