Jessie is niet blij met de high tea van Christel en Hiske, het levert financieel niets op

Jessie is niet blij met de high tea van Christel en Hiske, het levert financieel niets op

Christel en Hiske krijgen vandaag een bezoeker op de koffie voor Maria’s Pleur. De twee dames hebben een high tea voorbereid, met allerlei lekkere hapjes. Jessie lijkt het hier echter niet mee eens te zijn. Schandalig dat het bij één persoon doorgaat zegt hij. Maria’s Pleur. Waarom zijn ze dan een high tea aan het voorbereiden? Het is financieel in ieder geval niet interessant om zoveel eten te maken voor één persoon benadrukt hij. Gerrit denkt op zijn beurt dat Hiske en Christel ook wel lekker van de hapjes zullen snoepen. Schandalig zegt Jessie nog maar een keer aan het einde van het gesprek. Ben jij het met Jessie eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *