Adriaan krijgt als verrassing een wax behandeling

Adriaan krijgt als verrassing een wax behandeling

Adriaan is aan het werk op het Utopia 2 terrein wanneer Merel aan komt lopen. Ik wil je vertellen wat voor verrassing ik voor je heb begint Merel het gesprek. Ze legt uit dat Adriaan de berg op gaat fietsen en dat daar een aantal dingen essentieel voor zijn. Ik wil je daar graag bij helpen, dus binnen een paar minuten komen er dames die je benen komen scheren voegt ze eraan toe. Adriaan begint te lachen. Scheren vraagt hij. Merel knikt. Dat is toch cool? Adriaan knikt. Absoluut, ik ben er blij mee gaat hij verder. En denkt even na. Maar scheren hè? benadrukt hij. Merel lacht, waxen geeft ze toe. Adriaan begint ook te lachen. Wat een ellende vervolgt hij. Niet veel later komen er twee vrouwen het terrein op. Wat erg zegt Adriaan wanneer hij de vrouwen een hand geeft. Jullie gaan mij waxen? De dames knikken. Is dit je eerste keer? vraagt een van de behandelaars. Adriaan laat weten dat dit inderdaad een primeur is en dat hij erg benieuwd is.

Na een uurtje in de stoel te hebben gelegen, is hij klaar. Ah, je bent echt heel zacht zegt Mylène. Wat was het pijnlijkste stukje vraagt Christel. Adriaan lacht. Ik denk mijn borstkas voegt hij eraan toe. Jens is blijkbaar niet bang geworden na het zien van de behandeling van Adriaan want ook hij neemt plaats op de behandeltafel. Dit wordt lachen zegt hij. De schoonheidsspecialisten lachen en ze stellen voor om eerst een klein stukje haar te waxen als een test. Oké, klaar? vragen ze. Jens knikt maar schreeuwt het niet veel later uit. Ah roept hij. Toch besluit Jens om zijn hele borst te laten harsen. Wanneer Jens uit zijn lijden is verlost, nemen ook Merel, Hiske en Christel plaats om hun snor te laten waxen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *