Shelley ontvangt haar moeder en vriendinnen in Utopia 2

Shelley ontvangt haar moeder en vriendinnen in Utopia 2

Een nieuwe dag in Utopia 2 is aangebroken. En deze is extra goed begonnen voor Shelley. Ze ontvangt namelijk familie! De moeder van Shelley loopt met een aantal vriendinnen de mini samenleving binnen. Shelley vliegt haar moeder huilend in de armen. Ik ben niet boos op je zegt de moeder Shelley. Alles is goed benadrukt ze. Lenie vertelt dat Shelly er goed uitziet. De dames lopen met zijn allen rondje over het Utopia 2 terrein en uiteindelijk belanden ze in de silo. Adriaan komt de familie een hand geven en moeder Lenie laat weten dat hij wel wat aardiger tegen haar dochter mag doen. Daar lijkt Adriaan het wel mee eens en hij vraagt of hij straks even met de moeder van Shelley kan praten. Lenie stemt daarmee in. De vriendinnen denken dat Adriaan soms zo boos doet omdat hij Shelley leuk vindt. Adriaan lijkt zich een beetje ongemakkelijk te voelen. Ze heeft wel een speciaal plekje in mijn hart zegt hij. Toch benadrukt hij dat hij niet verliefd is. De dames lopen verder en de moeder van Shelley vertelt dat ze straks wel even gaan zitten om te praten. Zal het een gezellige dag voor Shelley worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *