Jessie geeft zijn negatieve mening over mede bewoner Jens

Jessie geeft zijn negatieve mening over mede bewoner Jens

Jens en Mylène gaan de laatste tijd erg close met elkaar om. Jessie en Jens waren goede vrienden maar Jessie lijkt een duidelijke mening te hebben over Jens sinds hij veel omgaat met Mylène. Wanneer Adriaan en Jessie afgelopen avond samen zijn, bespreekt Jessie zijn frustratie. Zie jij Jens wel eens zonder Mylène vraagt Jessie zich hardop af richting Adriaan. Adriaan laat weten de twee weinig zonder elkaar te zien maar het accepteert omdat dit hen Utopia is. De Jens zoals ik hem ken vanaf het begin is weg voegt Jessie eraan toe. Doe je niks aan geeft Adriaan toe. Zal Jessie Jens nog aanspreken op zijn gedrag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *