Brandon evalueert de fan dag, er is winst gedraaid!

Brandon evalueert de fan dag, er is winst gedraaid!

Vandaag heeft de Brandon fandag plaats gevonden. Wanneer deze is afgelopen, roept hij iedereen bij elkaar om alles na te bespreken. Als iedereen zit, neemt Brandon het woord. Ik heb het super naar mijn zin gehad geeft hij vervolgens aan terwijl de rest naar hem luistert. En voegt eraan toe dat hij enorm genoten heeft. En we hebben zelfs winst gedraaid. Daar wil ik jullie voor bedanken benadrukt hij. Iedereen lijkt enthousiast te zijn over het evenement. Zal er nog een fandag volgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *