Brandon ontvangt een levensechte foto pop van zichzelf

Brandon ontvangt een levensechte foto pop van zichzelf

Terwijl de Brandon fan dag in volle gang is gaat plotseling de poort open. Brandon verwacht niemand maar zodra de poort opengaat ziet hij direct een bekend gezicht. Met een grote glimlach op zijn gezicht rent hij de bezoeker tegemoet. Heel vet lacht hij trots. Brandon stelt zijn fans voor aan de levensgrote Brandon pop. Ik ga met mezelf op de foto voegt hij eraan toe. Ook Merel vindt het bord fantastisch aangezien de Brandon pop een WRTW trui draagt. Wanneer de pop aan Franny wordt laten zien schrikt ze. Wow, ik dacht dat het de echte Brandon was eindigt ze. Wat vinden jullie ervan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *