De fan dag Brandon is begonnen!

De fan dag Brandon is begonnen!

Voordat de Brandon fan dag van start kan gaan, komen de bewoners nog een keer samen om alles door te nemen. De bewoners verzamelen zich voor de silo en Brandon neemt het woord. Hij legt hen het draaiboek uit en vertelt wat het plan van vandaag is. Even later hangt hij nog wat foto’s op van zichzelf in de silo en daarna kan het feest beginnen. De bezoekers komen langzaam binnen en Brandon houdt zich nog even schuil zodat hij een spectaculaire entree kan maken. Nog wat later als alle bezoekers compleet zijn, stapt hij in een dikke auto om zijn entree in Brandon stijl te maken. De bezoekers juichen als hij de auto uitstapt en de fan dag kan beginnen. Brandon spreekt iedereen toe in de silo en daarna wordt er een rondleiding gegeven. Omdat Brandon vandaag in het zonnetje staat, besluit hij om niet te lopen maar gedragen te worden door Adriaan en Dylan. Laten we hopen dat de dag ook iets oplevert voor de gehele groep…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *