De aanvragen voor Kaylee stromen binnen

De aanvragen voor Kaylee stromen binnen

Kaylee en Dylan zitten samen achter de computer in de silo. Plotseling komt er een e-mail voor de twee binnen. In de e-mail vraagt een kijker of het vest kan Kaylee op de webshop gezet kan worden omdat ze deze graag willen kopen. Ook heeft ze een e-mail ontvangen met de vraag of ze ook kistjes gaat verkopen. Trots kijkt Dylan naar zijn vriendin Kaylee. De mailtjes stromen binnen voor je, schat benadrukt hij. Hiske neemt plaats naast Kaylee. Samen voegen ze producten van Kaylee toe op de webshop, zodat mensen deze kunnen kopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *