De bewoners uit Utopia 2 bereiden zich voor op de Brandon fan dag

De bewoners uit Utopia 2 bereiden zich voor op de Brandon fan dag

Een nieuwe dag in de mini samenleving Utopia 2 is weer aangebroken. Dag 291 om precies te zijn. En vandaag vindt de Brandon fan dag plaats. Enkele bewoners zijn al vroeg opgestaan om de laatste voorbereidingen te treffen. Dylan, Hiske, Christel en Brandon zijn druk bezig met het opruimen van de silo, terwijl Adriaan nog wat koekjes bakt in de bakkerij. Jessie, de man van de financiën zal vandaag opnieuw verantwoordelijk zijn voor het geld, dus is nu alvast de kassa in orde aan het maken. Zal de fan dag druk bezocht worden en wat opleveren voor de groep? We komen er vast en zeker op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *