Mylène praat met Jens over haar Utopia en wordt emotioneel

Mylène praat met Jens over haar Utopia en wordt emotioneel

Jens en Mylène zitten afgelopen avond op het Utopia 2 terrein wanneer ze over Shelley begint. Ik heb haar net mijn welgemeende excuses aangeboden vertelt ze. En legt uit dat ze het haar de afgelopen tijd best moeilijk heeft gemaakt, aangezien ze binnenkwam als de ex van Gerrit. Daarbij ben ik natuurlijk iets met jou begonnen en wonen we met haar in hetzelfde huisje gaat ze verder. Jens knikt. Oké, mooi zegt hij. Wat later begint Mylène over haar Utopia. Mijn Utopia is heel anders dan die van jullie zegt ze. Ik vind het vooral belangrijk dat jullie je goed voelen benadrukt ze. En laat weten dat ze zich pas gelukkig kan voelen als de anderen dat ook zijn. Hierop stromen de tranen over haar wangen. Dat is voor mij geluk eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *