Mylène biedt haar verontschuldigingen aan tegenover Shelley

Mylène biedt haar verontschuldigingen aan tegenover Shelley

Shelley en Mylène zitten afgelopen avond in de silo wanneer Mylène het gesprek begint. Ik respecteer je als persoon en wil je de ruimte geven voor de Shelley die je bent zegt ze. Het spijt me als ik je naar heb laten voelen. Shelley knikt. Thanks voegt ze eraan toe. Mylène legt verder uit dat ze het best eng vond om dit tegen haar te zeggen. Ik heb misschien niet de juiste stappen gezet sinds ik hier ben benadrukt ze. Shelley is het met haar eens. Dat klopt. Maar dankjewel eindigt ze. Eind goed al goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *