Gerrit zit achter de grap van de aanvraag die Brandon ontvangen heeft

Gerrit zit achter de grap van de aanvraag die Brandon ontvangen heeft

Gerrit heeft een e-mail aan Brandon gestuurd waarin hij zich voordeed als de woordvoerder van een hockeyclub. In het bericht stond geschreven dat de club een feest zou organiseren waar zij Brandon graag als MC willen hebben. De datum viel echter op precies dezelfde dag als de Brandon fan dag. Het leek Gerrit een leuke grap om Brandon voor een dilemma te zetten. Afgelopen avond zitten Merel, Mylène, Jens, Brandon, Dylan, Kaylee, Franny, Shelley en Erik na te kletsen in de silo. Heb je nog contact gehad met de hockeyclub vraagt Franny aan Brandon. Wat was er dan vraagt Shelley nieuwsgierig. Brandon legt uit dat een dameshockeyvereniging hem morgen wilden inhuren als MC. Ik had al geantwoord dat ik nergens heen kan morgen, aangezien de fan dag er is voegt hij eraan toe. Shelley knikt en laat w eten dat het belangrijk is dat hij er zelf is. Ik heb gewoon aangegeven dat ze me kunnen vragen indien er nog eens een feestje wordt georganiseerd eindigt Brandon het gesprek. Zal Brandon er nog achter komen hoe de situatie werkelijk is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *