Mylenè vindt zichzelf egoïstisch en bespreekt dit met Adriaan

Mylenè vindt zichzelf egoïstisch en bespreekt dit met Adriaan

Mylène en Jens staan  afgelopen avond op het Utopia terrein wanneer Mylène over Brandon begint. Ik zag hem met spullen lopen en ik had eigenlijk gewoon moeten komen om hem te helpen. Adriaan knikt en voegt eraan toe dat hij altijd voor iedereen klaar staat. Mylène knikt en geeft toe dat ze het best egoïstisch van zichzelf vindt dat ze met haar eigen dingen bezig is geweest. Dat had ik ook een andere dag kunnen doen benadrukt ze. Adriaan laay weten dat hij zich had voorgenomen om Brandon later te helpen maar nog bezig was met de koekjes voor de fandag. Wat later geeft Mylène toe het lastig te vinden om zich niet in discussies te mengen en ze hier laatst door Jessie op is aangesproken. Ik heb gevraagd of hij me er voortaan op wil wijzen als ik dit doe. Ze voegt eraan toe dat ze niet betweterig wil zijn, maar alleen maar wil helpen. Het enige wat ik wil zeggen, is hoe ik het zou doen. Adriaan knikt en legt uit dat de bewoners veel van elkaar kunnen leren en hij ook niet alles weet. Mylène is het met hem eens. Ik moet jullie voortaan zelf dingen laten uitvechten en me stil houden. Dan kan ik erna vragen waarom jullie bepaalde dingen deden eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *