Jan Jaap komt langs in Utopia 2 om de bewoners een lesje tafelmanier te leren

Jan Jaap komt langs in Utopia 2 om de bewoners een lesje tafelmanier te leren

Jan Jaap van Weering is in Utopia 2 gearriveerd om de bewoners een workshop etiquette te geven. Goedenavond zegt Adriaan die de man in kwestie verwelkomt. Samen lopen de twee richting de silo waar de bewoners de tafel al gedekt hebben. Wat een prachtig mooi gedekte tafel merkt Jan Jaap op. Het lijkt wel Kerstmis voegt hij eraan toe. Ik ben door Adriaan uitgenodigd om langs te komen vertelt Jaap wat later aan alle bewoners. Ik geef lessen in etiquette en omgangsvormen. Ik zeg altijd, goede omgangsvormen vallen niet op, maar het ontbreken ervan wel gaat hij verder. Gaan de bewoners veel van de workshop leren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *