De bewoners uit Utopia 2 hebben 26 uur lang gefietst voor Alpe d’HuZes

De bewoners uit Utopia 2 hebben 26 uur lang gefietst voor Alpe d’HuZes

Gisteren zijn de bewoners uit Utopia 2 begonnen met spinnen om geld op te halen voor de Alpe d’HuZes. Aan de hand van een schema wisselden de bewoners elk uur af tussen de twee fietsen, zodat er altijd één in beweging was. Nu, 26 uur later, is het tijd om de actie af te sluiten. Terwijl Brandon de laatste meters fietst, beginnen de bewoners af te tellen. Vier, drie, twee, een… Daarna volgt een applaus. Goed gedaan jongens zegt Jessie. Zonder dat de fiets stil heeft gestaan voegt hij eraan toe. Hiske legt vervolgens uit dat ze het niet voor niets hebben gedaan. Zes juni gaat Adriaan de Alpe d’Huez beklimmen om te strijden tegen kanker. Hij gaat ervoor zorgen dat het niet meer een van de grootste doodsoorzaken is in Nederland. Hierna neemt Adriaan het woord over en vertelt dat hij zelf van heel dichtbij te maken heeft gehad met de ziekte. Toen ik 8 was is mijn moeder eraan overleden. En ik kan jullie verzekeren dat het erg pittig was. Ik hield van mijn moeder en het is zwaar om zo’n belangrijk persoon in mijn leven te missen voegt hij eraan toe. Hiske legt daarna uit dat de groep hem steunt, ook op emotioneel gebied. Maar mensen kunnen je ook helpen door geld te doneren benadrukt ze. Adriaan vertelt dat zijn eerste streefbedrag 6.000 euro was, maar hij nu wil gaan voor 20.000 euro. Zal Adriaan dat bedrag bij elkaar krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *