De bewoners uit Utopia 2 spinnen 26 uur lang om aandacht te vragen voor de Alpe d’Huez

De bewoners uit Utopia 2 spinnen 26 uur lang om aandacht te vragen voor de Alpe d’Huez

Zes juni zal Adriaan de Alpe d’Huez beklimmen om geld op te halen voor kanker. Om extra aandacht voor dit evenement te vragen, gaan de bewoners vandaag spinnen. Zij doen dit maar liefst 26 uur. Precies 16.00 gaan de bewoners van start en Adriaan is degene die mag beginnen. Hoelang ga je nou door vraagt Erik terwijl Adriaan de fiets opstapt. Twee uurtjes antwoordt Adriaan. Appeltje, eitje voegt hij eraan toe. Dan komt ook Franny aanlopen die Adriaan komt aanmoedigen. Kom op, je kan het! Je bent de eerste! Adriaan begint te lachen en laat weten dat Jens hem later zal aflossen. Iedereen kan zich voor een tijdsbestek inschrijven, alleen de shift tussen drie en vier uur ’s nachts is nog vrij. Adriaan voegt eraan toe dat hij blij is dat ze eindelijk iets met de gehele groep gaan doen. Hoe zal de 26 uur verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *