Christel krijgt een speciaal bloemetje van een fan

Christel krijgt een speciaal bloemetje van een fan

Christel loopt over het Utopia 2 terrein, totdat ze een bos bloemen ziet staan voor de poorten. Het is voor mij zegt ze vrolijk. Adriaan is direct nieuwsgierig. Wow, echt waar? Laat zien roept hij vol interesse. Christel zag het niet aankomen. De eerste gedachte die ze had, was dat ze voor Hiske waren. Hiske heeft namelijk vanavond een date met Johan. M’n naam staat erop bevestigt ze. Wanneer Christel de silo binnenloopt, leest ze trots het kaartje voor aan de aanwezigen. Lieve Christel, dit bloemetje speciaal voor jou, omdat ik vind dat je echt een topwijf bent. Blijf gewoon lekker jezelf. Dan ben je op z’n mooist. Voor mij ben je een echte Utopiaan en ik geniet weer elke dag van je. Liefs, Hans. Shelley en Hiske smelten weg. Ze vinden het gebaar van Hans ontzettend lief.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *