De date van Johan en Hiske is begonnen!

De date van Johan en Hiske is begonnen!

Hiske heeft een date met Johan. Ze heeft er zin in en heeft voor deze date al veel hulp aangeboden gekregen om er op en top uit te zien. Zo heeft Kaylee haar leuke sieraden geleend en krijgt Hiske een make-over van Shelley. Ze mag plaats nemen in de kappersstoel en haar haren worden goed onder handen genomen. Hiske laat ondertussen weten dat ze goed tot rust komt en klaar is voor haar date.

Niet veel later staan Jessie en Gerrit al bij de poort te wachten wanneer Johan, de date van Hiske, binnen komt lopen. Hé zeggen de mannen. Welkom. Johan lacht en geeft de bewoners een hand. Wij laten je vanavond met Hiske maar je moet wel goed voor haar zorgen benadrukt Jessie. Dan komt ook Hiske bij de mannen staan. Hoi, Hiske zegt ze terwijl ze Johan drie zoenen geeft. Wat ziet ze er goed uit hè zegt Jessie. Jazeker antwoordt Johan. Hierop loopt het tweetal samen het terrein op. Het beloofd een gezellige date te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *