Jessie is zijn afspraak niet nagekomen en heeft onenigheid met Merel

Jessie is zijn afspraak niet nagekomen en heeft onenigheid met Merel

Merel staat in de keuken het eten voor de date te bereiden wanneer Jessie aan komt lopen. Moet ik nog ergens mee helpen vraagt Jessie. Merel schudt haar hoofd. Je hoeft niet meer te helpen voegt ze eraan toe. Jessie is verbaasd. Maar ik dacht dat we een pizzabodem gingen maken? Merel knikt en legt geïrriteerd uit dat ze dat al zelf heeft gedaan. Ik heb er een hekel aan als mensen hun afspraak niet nakomen gaat ze verder. Jessie laat weten dat hij bezig was met een ander project dat afgemaakt moest worden. Dan had je dat beter moeten inplannen reageert Merel. Soms lopen projecten uit en duren ze langer antwoordt Jessie. Dat is dan jammer zegt Merel star. Jessie is even stil en biedt dan zijn excuses aan. Hoe kan ik dit voorkomen in de toekomst? Merel haalt haar schouders op. Door geen afspraken meer met me te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *