Hoe heeft Hiske de date met Johan ervaren?

Hoe heeft Hiske de date met Johan ervaren?

Johan en Hiske zitten in de iglo omdat ze een date hebben. Op een gegeven moment komt Jens binnen lopen. Zijn er nog bepaalde dingen die jullie willen bespreken of hebben jullie zin om mee te gaan naar de silo voor een verrassing? Hiske begint te lachen en stelt voor om met hem mee te gaan. Wat later zit het tweetal op de bank in de silo wanneer Jens begint te praten. Net als het programma First dates willen we toch een klein stukje afronding aan de date toevoegen. En legt uit dat hij een aantal vragen gaat stellen en ze dan kunnen reageren. Hoe was je eerste indruk? vraagt Jens aan Johan. Ja, goed antwoordt Johan. En jij Hiske? vraagt Jens door. Ik vond het gezellig antwoordt Hiske op haar beurt. En voegt eraan toe dat ze het leuk zou vinden als Johan nog een keer langskomt en ze het dan wel verder zien. Zoals op de markt of eten op woensdag. Johan legt uit dat hij nooit iets uitsluit en een relatie niet valt af te dwingen. Niet veel later nemen de twee afscheid na een leuke date. Als Hiske Merel tegenkomt vraagt Merel wat ze van de date vond. Gezellig laat Hiske weten. Niet liegen reageert Merel. Hiske begint te lachen en legt uit dat er qua liefde geen klik is, maar ze wel goed konden kletsen. Het is wel een lieve vent eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *