Merel heeft zich bedacht, ze zou open staan voor de liefde in Utopia 2

Merel heeft zich bedacht, ze zou open staan voor de liefde in Utopia 2

Merel is afgelopen avond aan de beurt om te spinnen op de fiets wanneer Jens aan komt lopen. Is er buiten de poort nog een kans dat je met Mylène gaat? begint Merel het gesprek. Jens denkt na. Dat weet ik niet. Dat is nu nog heel moeilijk te bekijken zegt hij. En legt uit dat hij wel gelukkig is met haar. Zou jij hier niet verliefd willen worden vraagt hij wat later. Merel denkt na. Eerst zei ik altijd van niet, maar nu sluit ik het niet uit voegt ze eraan toe. En legt uit dat er voor hetzelfde geld een superleuke gast binnenkomt en ze dan een toptijd zou kunnen hebben. Jens lacht. Zijn er nu geen leuke mannen dan, zoals Jessie? Merel is even stil. Misschien wel qua uiterlijk, maar verder niet benadrukt ze. Ze laat weten dat ze geen type heeft waar ze op valt maar de klik er gelijk moet zijn. Dat heb ik eigenlijk altijd wel gehad eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *