Hiske bespreekt haar date met Christel

Hiske bespreekt haar date met Christel

Christel en Hiske lagen afgelopen avond in hun huisje wanneer Johan ter sprake komt. We hebben te weinig raakvlakken, zegt Hiske. Ongeacht dat het wel een aardige vent is. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat het ook onduidelijk was hoe hij haar nou precies zag. Het was wel een hele stap om eens af te spreken met iemand die ik totaal niet ken. Hiske legt uit dat ze zoiets nog nooit gedaan heeft, maar het haar wel beviel. Ik vond het leuker dan ik dacht, ondanks dat er geen klik was.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *