Dylan en Jessie praten over manieren om geld te verdienen

Dylan en Jessie praten over manieren om geld te verdienen

Jessie is aan het fietsen als Dylan zich meldt om hem af te wisselen. Al snel gaat het gesprek over werken. Ik vind het superleuk om dingen te bouwen, maar ik wil me ook wel echt gaan focussen op geld verdienen, zegt de tattooartiest tegen Jessie. Dat lijkt Jessie een goed idee te vinden. Er zijn er genoeg die eigenlijk niets doen,  gaat Dylan verder over de andere bewoners. Volgens hem kunnen die mensen Jessie beter helpen met het bouwen. Ja, tuurlijk, zegt Jessie. Dat is ook het beste. Zodra je bezig kan met geld verdienen, tuurlijk moet je dan bezig gaan met geld verdienen. Zal Dylan binnenkort al geld verdienen met tatoeëren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *