Wat speelt zich af op deze rustige ochtend in Utopia 2

Wat speelt zich af op deze rustige ochtend in Utopia 2

Dylan is lekker aan het fietsen voor de fietsestafette voor Alpe d’Huez. Hij is bezig met zijn laatste minuten. Nadat Kaylee klaar is met haar make-up komt ze hem aflossen. Dylan houdt zijn vriendin gezelschap. Ondertussen genieten de andere bewoners van een ontbijtje in de silo. Niet veel later in de silo blijven Adriaan, Merel en Kaylee over en praten ze over de date van Hiske. Ik vroeg vanmorgen aan Hiske: hoe was je date? zegt de mannelijke bewoner tegen de dames. Volgens Adriaan zou ze het niet voor herhaling vatbaar vinden. Tegen mij zei ze: Ik zou het erg leuk vinden als Johan nog een keer op de markt komt, zegt ze lachend. Gerrit en Jessie zitten ondertussen achter de computer. Als hij er niet achterkomt, dan doe ik het tijdens de vergadering,  zegt Gerrit tegen Jessie. Wat voeren de twee mannelijke bewoners in hun schild?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *