Kaylee lijkt niet te willen fietsen voor Alpe d’Huez

Kaylee lijkt niet te willen fietsen voor Alpe d’Huez

Het is de beurt van Kaylee om te fietsen in de estafette. Dylan komt polshoogte nemen en vraagt hoe het gaat. Ze zegt dat het zadel van de fiets te hoog is en dat haar achterste zeer doet. Blijven fietsen zegt Dylan nadat Kaylee een paar keer stopt met trappen. Je mag echt wel een seconde stoppen antwoordt Kaylee. Ze lijkt licht geïrriteerd. Moet ik het van je overnemen vraagt Dylan. In eerste instantie weigert Kaylee, maar ze geeft uiteindelijk toch toe. Gerrit ziet Dylan fietsen en hij lijkt het er niet mee eens te zijn. Ze kan toch zelf fietsen? merkt hij op tegen Dylan. En geeft aan dat het fietsen voor het goede doel is en dat ze op deze manier kunnen ervaren hoe Adriaan zich gaat voelen. Ook Jessie, die aan het werk is, voegt zich bij het gesprek. Aan een beetje pijn in je reet is nog nooit iemand doodgegaan zegt hij. Dylan eindigt het gesprek door te zeggen dat hij het ook voor hen zou doen. Wat vind jij ervan dat Dylan Kaylee al heeft afgelost?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *