Brandon heeft een leuke mail ontvangen maar is toch erg teleurgesteld

Brandon heeft een leuke mail ontvangen maar is toch erg teleurgesteld

Brandon loopt de silo binnen en Gerrit vertelt dat hij een mailtje heeft. Merel zit echter nog achter de computer en daarom krijgt Brandon wat later van Gerrit het mailtje overhandigd. Brandon begint snel met lezen. In de mail staat dat een hockeyvereniging uit de buurt morgen een groot feest geeft en dat ze nog op zoek zijn naar een geschikte MC. Brandon is helemaal enthousiast. Jessie leest de mail door en hij ziet staan dat het feest morgen is. Hij realiseert zich al snel dat hij dan niet kan in verband met zijn eigen fan dag in Utopia 2. Op je eigen fan dag lacht Jessie. Wat heb jij je eigen graf gegraven voegt hij eraan toe. Gerrit ligt ook dubbel. Hockeymeisjes zijn leuk hoor plaagt hij. Brandon lijkt ondertussen te lachen als een boer met kiespijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *