De bouw van de nieuwe douche zorgt voor veel discussie tijdens de vergadering an 16 maart

De bouw van de nieuwe douche zorgt voor veel discussie tijdens de vergadering an 16 maart

Jessie begint de vergadering met een verandering in de financiën. Kleding zal niet langer op factuur gekocht worden. Al snel raakt Merel geïrriteerd waardoor er een woordenwisseling ontstaat. Het wordt nogal persoonlijk zegt Jessie boos. Merel antwoordt dat zij de verandering niet handig vindt, waarop Jessie zegt dat zij ook niet de financiën doet en dat het dus voor haar inderdaad makkelijker is. Het gesprek gaat verder over openstaande facturen. Jessie geeft aan dat hij erg geschrokken is van de hoogte hiervan. De bewoners hebben namelijk kortgeleden een mail gekregen dat er nog ruim 6000 euro aan facturen openstaat.

Adriaan neemt het gesprek over en zegt trots te zijn op zijn mede bewoners hoe zij de fiets challenge hebben opgepakt. Hij is door Alpe D’HuZes gevraagd om een stukje te schrijven over zijn ervaringen. Ik had niet verwacht dat ik het zo moeilijk zou vinden om mijn gevoelens op papier te zetten gaat Adriaan verder. Hij heeft het gevoel dat de marathon erg dichtbij komt. De rest van de groep applaudisseert omdat ze trots op zichzelf zijn.

Het bouwen van een nieuwe douche is een discussiepunt dat de bewoners een hoop frustratie bezorgd. Jessie wil van Erik weten wat de mogelijke kosten gaan worden. Als Erik aangeeft geen zin te hebben om kostenplaatjes te berekenen, raakt Jessie gefrustreerd. Erik wil alleen bouwen en hij wil het rekenen uitbesteden aan anderen. Ook de locatie van de nieuwe douche zorgt voor een hoop ophef. Adriaan wil de faciliteit bij de caravan maken maar daar is de groep het niet mee eens. En zegt daarna dat hij zijn handen van het project af haalt. Gerrit staat op en noemt Adriaan hypocriet. Omdat hij daar niet komt te staan wil je niet meer meewerken? vraagt hij gefrustreerd. Beide personen verheffen hun stem en de situatie lijkt er niet beter op te worden. De groep doet een poging om de twee mannen te bedaren. Niet lang daarna eindigt de vergadering.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 13:43

    Je maakt de douche op de plaatst waar het water en de ketel het dichtst bij zit kost minder snap je en heb je gauw warm water dus niet zeuren en beginnen als je het kunt betalen tenminste.Dat moeten wij buiten de poort ook eerst genoeg geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *