Erik uit zijn frustraties, hij vindt Utopia 2 net een praatclub

Erik uit zijn frustraties, hij vindt Utopia 2 net een praatclub

De vergadering heeft tot veel frustraties gezorgd bij onder andere Erik. Zo wil bijvoorbeeld Merel graag een sanitaire voorziening waar ze meer ruimte heeft om naast het douchen ook haar make-up te kunnen doen. Jessie wil alleen wel dat het financieel inzichtelijk is en dat vindt Erik maar vreemd. Wanneer hij na de vergadering samen met Christel is, bespreekt hij zijn frustraties. Het lijkt wel een praatclub hier. Ik word er gek van begint Erik. Je gaat gewoon een lijst maken en doorpakken. Hup probeert Christel hem aan te moedigen. Erik ziet er echter nog niet het nut van in en gaat in de verdediging. Wat een gelul hier. Al dat gepraat. Ik werk liever. Ik doe het gewoon benadrukt hij. En wil juist aan het werk en doorzetten zonder stil te zitten. Al dat gezeik over het geld. Ik zit toch ook niet te zeuren. Hij heeft ook gewoon een berg sneeuw en koffiebonen gekocht gaat hij verder. Christel probeert Erik te steunen. Ja, zijn mening is niet belangrijk. Het gaat erom dat jij gewoon aan de slag kan eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *