Hiske denkt dat een uitspraak van Adriaan een verkeerd beeld over hem kan vormen

Hiske denkt dat een uitspraak van Adriaan een verkeerd beeld over hem kan vormen

Tijdens de vergadering zijn de gemoederen hoog opgelopen tussen Gerrit en Adriaan. Adriaan wilde graag de nieuwe douche vóór de caravan bouwen maar daar was de groep het niet mee eens. Toen Adriaan vervolgens besloot om niet meer mee te werken aan het project, kreeg hij felle reacties van Gerrit. Zo werd hij uitgemaakt voor een hypocriet door Gerrit. Hiske en Adriaan staan samen in de caravan en praten na over de vergadering. Adriaan is aangeslagen door het voorval met Gerrit. Hiske doet haar best om de situatie te relativeren. Mensen hebben niet door wat jou triggert en waarom je er zo verdrietig over bent zegt ze. Adriaan antwoordt dat Hiske gelijk heeft. Het is mijn energie en als ik op dat moment niet mee wil bouwen, mag ik dat zelf weten benadrukt hij. Hiske legt op haar beurt uit dat deze uitspraak bij de andere bewoners een verkeerd beeld kan creëren. Als het niet gaat zoals ik het wil, dan doe ik het niet eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *