Jessie praat over de date met Merel, moeten de twee elkaar nog een kans geven?

Jessie praat over de date met Merel, moeten de twee elkaar nog een kans geven?

Nog niet zo lang geleden leken Jessie en Merel steeds meer naar elkaar toe te groeien. Dankzij Hiske en Christel hebben ze zelfs een eerste date gehad. Echter lijkt de band weer wat minder te worden. Jessie en Christel lopen buiten over het terrein. Jessie vertelt aan haar dat Merel nog steeds gepikeerd is en overdreven reageert vanwege één date. We gaan een nieuwe date voor je regelen zegt Christel die Jessie een knuffel geeft. Merel gaat er veel moeilijker mee om dan ik gaat Jessie verder. Christel vraagt wat hij bedoelt. Nou, dat we gezoend hebben Jessie op zijn beurt. Hij kijkt naar de grond en zegt dat Merel hem ontwijkt en negeert. Misschien dacht ze dat jij haar leuk vond zegt Christel. Ik vind het ook een leuke vrouw en ze is lief en slim. Maar het is niet waar ik zin in heb gaat Jessie verder. En vertelt dat hij dit vaker heeft meegemaakt met vrouwen en dat het makkelijker is om een onenigheid uit te spreken wanneer je een relatie hebt gehad, dan wanneer je gewoon iets gedaan hebt samen. We moeten het er wel een keer over hebben, maar dat is wel awkward zegt Christel tot slot. Moeten Jessie en Merel elkaar nog een kans geven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *