Hiske ziet niets in een vervolg date met Johan

Hiske ziet niets in een vervolg date met Johan

Hiske heeft gisteren een date gehad met Johan en de bewoners zijn nieuwsgierig hoe Hiske erover denkt. Terwijl ze aan het fietsen is, besluit Gerrit ernaar te vragen. Hiske laat weten dat zij en haar date over van alles en nog wat hebben gepraat. Zit er nog een vervolgdate in vraagt Gerrit nieuwsgierig. Hiske antwoordt van niet. Niet? reageert Gerrit ietwat verrast. Hiske zegt dat hij best langs mag komen, maar ze ziet er geen vervolg in. Ik zie het gewoon als een leuke afspraak zegt ze. Ik was vooral heel nieuwsgierig benadrukt ze. Gerrit is benieuwd op wat voor type man Hiske valt. Wat voor mij heel belangrijk is, is dat hij humor heeft legt Hiske uit. Dat hij van reizen en sporten houdt, vrij in het leven staat… Gerrit hoort het verhaal aan en hij lijkt al een geschikte kandidaat voor Hiske in gedachten te hebben. Als ik het kort moet samenvatten, dan ben je eigenlijk op zoek naar een Gerrit zegt hij met een pokerface. Hiske begint te lachen. Ja, ietsjes ouder zegt ze. Een oudere Gerrit lacht hij. Dat vind ik wreed interessant voegt hij eraan toe. Zou er binnenkort een oudere Gerrit voor Hiske in Utopia 2 arriveren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *