Hiske is teleurgesteld in Brandon, ze mist de power

Hiske is teleurgesteld in Brandon, ze mist de power

Morgen is de fan dag van Brandon en Hiske lijkt niet echt te spreken over hem. Ze vertelt dat Brandon alleen de brassband en de auto heeft afgehandeld. Onder andere Hiske en Merel lijken de andere voorbereidingen te hebben getroffen. De boodschappen heb ik geregeld en Merel heeft ze in de computer ingevoerd legt ze verder uit. Christel lijkt het te begrijpen. Hij lanterfant een beetje zegt ze. Dat klopt volgens Hiske. Ik mis de power gaat ze verder. Het valt me een beetje tegen benadrukt ze. Desondanks lijkt alles geregeld om er morgen een gezellige dag van te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *