Jessie vindt dat Dylan erg veranderd is nu Kaylee ook in Utopia 2 woont

Jessie vindt dat Dylan erg veranderd is nu Kaylee ook in Utopia 2 woont

Adriaan is bezig in de bakkerij wanneer Jessie aan komt lopen. Dylan en Kaylee zijn onafscheidelijk begint Jessie het gesprek. Ongekend benadrukt hij. Adriaan knikt maar denkt dat de nieuweling het nog best wel moeilijk heeft hier. Jessie laat op zijn beurt weten dat hij een hele andere Dylan ziet dan toen hij binnen kwam. Het fietsen overnemen na 5 minuten, de deur opendoen omdat ze er 10 seconden mee bezig was.. Ik weet niet hoor gaat hij verder. Jessie legt uit dat mensen beter geen relatie kunnen hebben in Utopia 2. Gerrit en Shelley hebben het wat dat betreft best goed voor elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 17:14

    Volgens mij is Jessie gewoon jaloers dat hij geen relatie heeft. Ik vind het nogal meevallen zoals Dylan en Kaylee zich gedragen. Ze blijven gewoon ieder hun ding doen. Jessie heeft gewoon altijd wat op te merken over de personen als ze niet meer dichtbij hem staan, Kijk maar hoe hij praat over Jens, was eerst zijn vertrouwelinge en nu is hij hem niet meer de baas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *