Hiske verdenkt Gerrit, heeft hij iets uitgehaald met Brandon?

Hiske verdenkt Gerrit, heeft hij iets uitgehaald met Brandon?

Gerrit zit op het Utopia 2 terrein wanneer Hiske naar hem toe komt lopen. Even serieus, heb jij die mail van die hockeyclub naar Brandon gestuurd? vraagt ze. Gerrit schudt zijn hoofd. Nee, wat dan? Hiske legt uit dat ze denkt dat hij er iets mee te maken heeft. Er klopt iets niet aan dat mailtje en dit zijn wel altijd Gerrit acties voegt ze eraan toe. Gerrit begint op zijn beurt te lachen en vraagt zich af wat er dan zo raar is aan de e-mail. Gewoon, de tijd. Dat het precies op zondag valt zegt Hiske. Er gebeuren allemaal rare dingen rondom de fan dag eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *