Adriaan heeft stiekem een workshop etiquette geregeld

Adriaan heeft stiekem een workshop etiquette geregeld

Erik en Adriaan staan in de bakkerij wanneer Adriaan een plan kenbaar maakt. Ik heb iets leuks geregeld voor de groep zegt hij. Oh reageert Erik nieuwsgierig. Wat dan? Adriaan legt uit dat er om 6 uur een man het Utopia 2 terrein op zal komen die de bewoners komt vertellen over etiquette. Sommige mensen kunnen nog wel wat leren, zoals tafelmanieren voegt hij eraan toe. Erik is het met hem eens. Sommige mensen hangen helemaal over de tafel tijdens het eten gaat hij verder.

Wat later is Adriaan aan het spinnen wanneer Hiske langs komt lopen. Ze vertelt dat er kisten zijn geleverd met allerlei etenswaren erin. Dat moet allemaal nog klaargemaakt worden antwoordt Adriaan. Is het voor de groep vraagt Hiske. Adriaan knikt en legt uit dat het een verrassing is. Moet ik aan iemand anders vragen om het voor te bereiden, want ik zit met de high tea? vraagt ze. Adriaan knikt wederom. Er komt zo meteen een man ons wat vertellen over tafelmanieren en de gerechten moeten om 6 uur klaar zijn gaat hij verder. Nog wat later komt Hiske Jens tegen en vertelt hem dat er etenswaar is geleverd dat bereid moet worden. Er komt zo iemand om ons tafelmanieren te leren. Jens knikt en loopt vervolgens naar Merel om haar over de opdracht in te lichten. Wat leuk zegt Merel. Dat vind ik echt top benadrukt ze. Hierop besluiten ze samen aan de slag te gaan. Wat zal de rest van de groep van deze workshop vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *