Mylène kan aan de slag met het waarmaken van haar droom

Mylène kan aan de slag met het waarmaken van haar droom

Brandon zit achter de computer in de silo als er een e-mail binnenkomt voor mede bewoner Mylène. Snel print hij de e-mail uit en rent naar haar toe. Als hij haar huisje binnenkomt leest hij de e-mail aan haar voor. Beste Mylène, via via hebben wij gehoord dat je de droom hebt om een eigen make-uplijn te beginnen. Wij kunnen je daarbij helpen. Mylène begint te springen van blijdschap. Oh my god! roept ze enthousiast. Mylène kan aan de slag met het uitvoeren van haar droom. Zal haar make-uplijn een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *