Jessie vindt dat Jens veranderd is door zijn relatie met Mylène en gaat de confrontatie aan

Jessie vindt dat Jens veranderd is door zijn relatie met Mylène en gaat de confrontatie aan

Jessi­e heeft al een aantal dagen het gevoel dat Jens veranderd is door zijn relatie met Mylène. Hoewel hij hier al meerdere malen zijn frustraties over uitgesproken heeft,  heeft hij er nu genoeg van. Jessie besluit het probleem aan te pakken bij de wortels en gaat daarom het gesprek aan met Jens. Hoe is het met je vraagt hij rustig wanneer hij Jens tegen komt in de silo. Ja goed, lief dat je het vraagt antwoordt Jens. Eigenlijk voert bezorgdheid de boventoon reageert Jessie. Dit komt bij Jens als een verrassing. Ben je gelukkig? vraagt Jessie waarop Jens reageert dat hij dit is. Jessie probeert hem vervolgens uit te leggen dat Jens te veel met Mylène optrekt. Ik heb niet het idee, als zij in de buurt is, dat ik een gesprek met je kan voeren gaat Jessie gefrustreerd verder. Volgens hem antwoordt Mylène heel vaak wanneer Jessie iets aan Jens vraagt. Jessie vindt het frustrerend maar Jens geeft aan hier weinig last van te hebben. Is dat dan iets dat bij mij ligt? reageert Jens die aangeeft dat het hem wel is opgevallen maar dat hij er weinig last van heeft. Jessie wil er later nog met Mylène over te hebben. Ik ben het zat sluit Jessie geïrriteerd het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *