Franny vindt het eerste kippenei van de nieuwe kippen en is dolblij

Franny vindt het eerste kippenei van de nieuwe kippen en is dolblij

Tijdens de vergadering die eerder vandaag heeft plaatsgevonden, kwam Franny met het nieuws dat er zeven nieuwe kippen bij komen in Utopia 2. Niet veel later werden de kippen geleverd en werden zij bij de andere kippen gezet. Toen Franny naar het kippenhok liep om de kippen te voeren viel haar oog op iets wits. Hé, er ligt een ei! riep ze. De nieuwe kippen hebben zichzelf dus al snel bewezen. Dolblij raapt ze het ei op en brengt ze deze naar de silo. Onderweg laat Franny trots aan iedereen het ei zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *