De bewoners uit Utopia 2 komen samen voor een vergadering vol verrassingen

De bewoners uit Utopia 2 komen samen voor een vergadering vol verrassingen

De groep komt bij elkaar voor een korte vergadering. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten terug. Franny opent de vergadering in de silo met een verrassing. Er komen straks zeven nieuwe kippen binnen, dan hebben we nog meer eitjes zegt ze trots. De groep applaudisseert. Al snel neemt Adriaan het gesprek over en begint hij over de fiets estafette. De groep gaat om 16:00 uur beginnen aan een 26 uur durende marathon om aandacht te creëren voor Alpe d’huez. De groep besluit om een schema te gaan maken om te bepalen wanneer de bewoners elkaar gaan aflossen. Ik heb ook nog een verrassing zegt Brandon vervolgens met een lach op zijn gezicht. Zondag krijgt elk individu een minuut om mij te roasten voor publiek. Jullie mogen mij helemaal zwart maken grapt hij. Ik voel me er niet goed bij reageert Jessie. Ook Mylène is het er niet mee eens. Ik voel me er wel goed bij roept Gerrit door de groep. De beste roast wint een prijs zegt Brandon tot slot. En daarmee eindigt de korte vergadering van 15 maart.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *