Vanavond heeft Hiske haar date, ze heeft gezonde spanning

Vanavond heeft Hiske haar date, ze heeft gezonde spanning

Vanavond vindt de date van Hiske en Johan plaats. Christel en Hiske zitten samen in hun huisje, als Merel en Kaylee plotseling komen binnenlopen. Vind je het spannend? vraagt Merel. Ja, ik vind het wel spannend. Maar wel gezonde spanning antwoordt Hiske. Er wordt daarna besproken wat voor kleding ze vanavond kan aantrekken en wat voor make-up ze gaat dragen. Kaylee laat weten dat Hiske kleding en make-up van haar mag lenen als ze dit graag wil. Hiske vindt dit heel lief van haar en zou graag wat make-up van haar aangebracht willen krijgen. Ten slotte geeft Merel alvast een tipje van de sluier. Ze laat weten dat Hiske en Johan vanavond een drie gangen diner krijgen en Hiske reageert enthousiast. Dat vind ik heel leuk roept ze. De locatie van de date wordt nog even geheim gehouden. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *