Christel vindt het moeilijk om te ventileren en krijgt steun van Adriaan

Christel vindt het moeilijk om te ventileren en krijgt steun van Adriaan

Christel zit vandaag niet zo lekker in haar vel en haar mede bewoners willen er graag voor haar zijn. Als ze op haar bed zit met Hiske samen, komt Adriaan haar even opzoeken om haar te steunen. Christel laat weten dat ze in Utopia 2 niet goed kan ventileren en vertellen wat haar dwars zit. Ik ben gewoon een op kropper. Ik wil gewoon er voor iedereen zijn en sterk blijven gaat ze verder. Adriaan legt op zijn beurt uit dat het niet meer dan menselijk is om niet altijd sterk te kunnen zijn. Zal Christel zich snel kunnen herpakken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *