Christel barst in huilen uit, ze houdt er niet van om kwetsbaar te zijn

Christel barst in huilen uit, ze houdt er niet van om kwetsbaar te zijn

Christel lijkt vandaag niet helemaal lekker in haar vel te zitten. Ze besluit om Shelley even op te zoeken en dit met haar te bespreken. Shelley geeft haar een knuffel en probeert erachter te komen wat er aan de hand is met haar mede bewoner. Christel legt uit dat ze er niet van houdt om kwetsbaar te zijn. Ik wil gewoon sterk zijn zegt ze. Ook Erik merkt dat er iets aan de hand is met Christel en besluit om haar ook een knuffel te geven. Kom maar bij opa zegt hij. Christel laat daarna weten dat ze zich verdrietig en kwetsbaar voelt en dat de afgelopen tijd heftig voor haar was. Ik wil ook gewoon niet zeuren zegt ze terwijl ze in huilen uitbarst. Erik houdt haar stevig vast en troost haar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *