Kaylee en Adriaan leren elkaar op een productieve manier kennen

Kaylee en Adriaan leren elkaar op een productieve manier kennen

Kaylee is Adriaan weer aan het helpen in de bakkerij. Adriaan lijkt erg blij te zijn met haar hulp en tijdens het werk leren ze elkaar beter kennen. Er komen veel verschillende onderwerpen aan bod school, daten en de liefde. De twee bewoners lijken een goede klik met elkaar te hebben en verzetten samen veel werk. Er worden overheerlijke koekjes gebakken, die bestemd zijn voor de koektrommel die de bakker sinds kort verkoopt. De twee zijn dus productief bezig en leren elkaar ook nog eens beter kennen. Wat zal de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *