Erik ziet het wel zitten om te daten

Erik ziet het wel zitten om te daten

Een tijd terug heeft Hiske een mail ontvangen. Deze mail was afkomstig van een man die graag op date zou willen gaan met haar. Vandaag is deze dag aangebroken. Op deze nieuwe dag staan Adriaan, Erik en Christel te kletsen. Wanneer Hiske voorbijloopt zegt Adriaan met een lach op zijn gezicht dat Hiske vanavond op een date gaat. En voegt eraan toe dat dat hij nu begrijpt waarom Hiske zo vrolijk is. Erik lijkt nieuwsgierig te worden en vraagt aan Adriaan of hij denkt dat er ook vrouwen met hem op date zouden willen gaan. Adriaan laat weten dat als Erik graag wil daten, hij wel een advertentie kan plaatsen op de webshop. Daten met Erik gaat hij lachend verder. Wippen met Erik kan ook grapt Erik op zijn beurt. Hij zegt daarna dat het hem ook leuk lijkt om te gaan fietsen tijdens de date. Mensen gaan niet twee uur in de auto zitten om een kwartiertje met je te fietsen reageert Adriaan. Daar weet je niets van zegt Erik vol zelfvertrouwen. Zal er echt een oproep op de webshop geplaatst worden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *