Dylan en Kaylee zien een eigen huisje wel zitten

Dylan en Kaylee zien een eigen huisje wel zitten

Kaylee en Dylan zitten afgelopen avond in het huisje wanneer de nieuweling over hun slaapplaats begint. Ik wil ook weten wat jij wilt begint Kaylee. Dylan knikt en legt uit dat hij het allemaal prima vindt. Zolang ik maar met jou ben benadrukt hij. Kaylee laat op haar beurt weten dat ze anders wel altijd rekening moeten houden met anderen. Als we een eigen plekje hebben, hoeft dat niet benadrukt ze. Dylan denkt na en geeft haar vervolgens gelijk. Een eigen huisje zou wel heerlijk zijn benadrukt hij. Zal het tweetal binnenkort Merel aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *