Kaylee heeft twijfels over haar slaapplek

Kaylee heeft twijfels over haar slaapplek

Shelley, Gerrit, Dylan en Kaylee staan afgelopen avond op het Utopia 2 terrein wanneer de nieuweling over de slaapplekken begint. Ga je nog naar Franny verhuizen? Shelley schudt haar hoofd en legt uit dat zij dacht dat Merel naar haar toe zou gaan. Nee, ze vindt het prima zo zegt Kaylee. En legt uit dat ze het een beetje dubbel vindt omdat ze haar niet wil wegsturen. Gerrit knikt en laat op zijn beurt weten dat dit ook de afspraak is die in eerste instantie is gemaakt. Merel zou naar Franny gaan, zodat Dylan en Kaylee in het huisje konden gaan liggen. Kaylee knikt en legt uit dat ze hier ook de voorkeur aan geeft. Toch vindt ze het lastig om dit tegen Merel te zeggen. Shelley knikt. Maar dat zal ze toch wel begrijpen? voegt ze eraan toe. Gerrit vindt dat ze van zich moeten laten horen. Iedereen heeft er akkoord op gegeven tijdens de vergadering, dus dan moeten we ons er ook aan houden. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *