Jens wilde een statement maken door een vlinder op zijn gezicht aan te brengen

Jens wilde een statement maken door een vlinder op zijn gezicht aan te brengen

Jens, Mylène, Franny, Jessie en Merel zitten afgelopen avond in de silo wanneer Merel over de vlinder van schmink begint. Dan loop jij vandaag dus met een vlinder op je hoofd zegt ze tegen Jens. En dan wil ik je met alle liefde serieus nemen, maar ik vraag me toch af hoe het zo ver komt dat je dat laat gebeuren? Jens legt uit dat het ter promotie van de markt was bedoeld. Ja antwoordt Merel. Maar je bent toch een man en dat vind ik best heftig voegt ze eraan toe. Jens lacht en vertelt dat de kleur roze en vlinders in zijn ogen niet zijn gebonden aan een geslacht. Het was een soort statement benadrukt hij. Merel denkt na. Oké, dat vind ik wel lauw. Maar welk statement bedoel je dan? gaat ze verder.  Jens legt uit dat hij wilde aantonen dat iedereen in essentie gelijk is. Mij verbaast het niet hoor zegt Jessie die zich ook in het gesprek mengt. Franny knikt. Je hebt gewoon schijt aan alles zegt ze. Merel lacht. Ik merkte wel dat je je ontpopte toen je als vlinder over het terrein liep. Misschien moet je het vaker doen vervolgt ze. Jens knikt en laat sarcastisch weten dat hij dat ook van plan is. Ga je nog andere acties doen om dit statement van gelijkheid aan te wakkeren? grapt Merel. Jens haalt zijn schouders op. Wie weet eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *