Dylan, Shelley en Gerrit praten over Jens, hij heeft geen doel

Dylan, Shelley en Gerrit praten over Jens, hij heeft geen doel

Gerrit, Shelley en Dylan staan afgelopen avond op het Utopia 2 terrein wanneer Jens ter sprake komt. Jens is een hele slimme jongen, alleen doet hij er niets mee begint Gerrit. Daar kan hij voor kiezen maar daar is hij niet voor gekomen lijkt me. Dylan knikt en vraagt zich af wat zijn doel eigenlijk is. Hij heeft geen doel antwoordt Shelley. Dylan legt uit dat het leuk is dat Jens verliefd is, maar het jammer is dat hij niets meer van zich laat horen. Het is een valkuil antwoordt Gerrit. Daar trappen meer mensen in. Ik heb hem er al voor gewaarschuwd, alleen weet hij het in dat opzicht beter eindigt hij. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *